LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

13 September 2010

[STICKY POST] selamat hari raya semua!!!!


blogger-emoticon.blogspot.com
hai semua!! ini adalah sticky post utk 2 mggu!
sebab?? aku nak balik kpg ler..hehe.
wpn aku neh cuti2 malaysia dkat2 dh stahun, org cuti raya pn aku nak cuti gak.
walaupunnnnnnnn.... aku tak sambut raya.heee..

jd adalah tak mungkin kan aku dpt BW ke blog korang.
sbb kat kpg aku takde line.line jalan raya tu ade la.
tp takpe, korang tetap kene jln2 naikkn trafik blog aku gak!
hahahaha!! paksa taww..nnti aku jenjalan la g blog korang pas raya k.
janji korang tggalkn jejak korang kat kotak warna papel aku tu.boleh?

aku akan bertolak pd awal pg esok bersamaan hari ahad - 5hb september.
mgkin aku dpt gak BW utk esok lusa sbb aku bermalam di rmh kat sri aman.
then baru balik kpg bapak aku. eeee.. tak sabar rasanya.. hehehe..


gmbr dr encek gugel

ok, raya mode now..di kesempatan ini aku nak ucapkan selamat hari raya kepada kwn2 blogger ku yg beragama muslim.
pada yg balik kpg tu hati2 di jln raya k. ingatlah org yg tersayang..cewahhhh..
dh mcm iklan dh..
kalo mkn kueh raya tu, ingat2 la aku kat sini ye.hehehe..



selamat hari rayaaa!!!!!

:8:

6 comments:

diana said...

selamat hari raya untuk
awak jugak..
berhati2 di jalan raya..

izee said...

Hi Jayne slmt hari raya !! jmput dtg uma izee...hehee kg kt ne?

Tomato Gurl's Life said...

selamat hari raya jayne..wah cantik la kad raya ni purple+pink..cik tom suka :)

Zulfahmi Abidin said...

entry raye lagi?? agak2 lepas krismas dah update entry blom?? hehe

faraleya said...

salam eid :)
*belum habes raya kan ?
ahaa

jayne said...

kak diana : mekasih kak.. :) tp kite tak smbut raya.. hehe

izee : ala, kpg jauh la izee.. nunnnn..kat sarawak nun.. tahun dpn kite pegi k.hehe

cik tom : dh kompom cik tom suka punya.hehehe

fahmi : x'mas jauh lagi la. tp x sabar tau.hoho

fara : raya kan sebulan cik fara oi.. hehe