LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

26 September 2010

jom heboh yang heboh!!!

semalam tak online so hari ni online puas. walaupun penat tak hilang lagi tapi ku gagahkan juga jari aku ni mengetuk2 keyboard aku ni haa..
blogger-emoticon.blogspot.com

hari ni pegi jenjalan kat stadium negeri / stadium sarawak. ada apa kat sana? jom heboh3!!! hehehe.. kalau ada yang tengok tv3 tu dorang ada siarkan lintas langsung jom heboh dari kuching. tapi malam ni aku tak pegi tengok konsert.. malas aaa. penat sangat. dah la tempat parking jauh sangat.. so tak nak cerita banyak, jom layan gambar2 ni dulu.



dari jauh dah nampak belon ni

sampai ke sana tomok baru kuar nyanyi.. wpn kurang minat tetap amik gambar gak


sapa2 nak nips free?? aku nak tp kene join game. aku ni pemalu.. heeee..



betapa ramainya warga kuching meriahkan jom heboh. dari miri pun ada. jauh tuuuuu..



kata malu kan tp join game makan maggi cup paling cepat. aku dpt no 2.. heeee



cantik je aku amik gambar ni..


tapi bila dia amik gmbar aku??? patut bagi nampak jom heboh kat atas tuuuu.... adehhh...


gerai ni memang byk pelanggan. mungkin disebabkan wig tu kot. heeeee..


upin ipin.. sorang tersangkut lak kat atas pokok tuu..heeeee


saya la doraemon!!!!


heee.. aku baru perasan gambar ni. tu pun adik aku yg perasan dulu.


beli byk barang sebenarnya.. tp saja kasi tunjuk maggi je. maggi tu aku menang game td.


last show yg sempat adik aku tengok. persembahan dari akim af.


barang2 yg aku beli.. setiap kali pegi jom heboh kompom aku singgah booth silky girl. semua ni just rm30 je. kalo harga biasa lebih rm50 kot. hehehe.. kata nak jimat duit kan.?huhu..



ada banyak lagi gambar sebenarnya tapi aku tak larat nak upload semua sebab line slow sangat.
blogger-emoticon.blogspot.com

2 comments:

izee said...

ni mestii kuat mkn maggi nii

Tomato Gurl's Life said...

haha..betul ckp izee ni mesti jayne kuat mkn maggi..tahniah dpt no 2..huhu