LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

29 September 2010

sape nak hadiah free? =)

haaaaa... sape nak hadiah free???? cakap cepat!! sape tak nak hadiah free?? blah cepat!!! hahahah.. gurau je ok. tak pasal2 aku kene hentam kang. ok, kali ini aku telah ditag oleh cik suzie untuk join GA nadia farahida.

haaaaa.. ni la hadiah dia. tabung kereta merah. ngeeee... bukan la. hadiahnya misteri. tak tau apa hadiah dia. kot2 betul nak bg kete ni tak? hehehe.. untung la kalau dapat ni. berangan kejap ye. lesen kete pun tadak ni.opppss..

cara nak join senang je. boleh tengok kat blog nadia farahida ni. cantek blog dia. black + oren gitu.. tarikh tutup 1 oktober ni. cepat2.. sapa nak join sila la join. tapi aku kene gak tag 3 orang blogger utk cukupkan syarat.huhu.. nak tag sape ye??? tag je dorang ni..

5 comments:

izee said...

thanks jayne.izee tgh tension niii...nway tq taw muaaahhhhhhhhhh

Tomato Gurl's Life said...

tenkiu yunk..cik tom dah buat n publish..

http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/09/sape-nak-hadiah-free.html

en_me said...

rajinnyerr join contest.. ihihi

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

rasa macam nak jugak

jayne said...

cik tom : ok cik tom.gud luck =)

en_me : sekali sekala :P

brutal : sila le join. amat dialu2 kan =)