LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

13 November 2011

new love has born! x0x0x0x0!

hai uols!! setelah sekian lama tidak update blog, aku nak kongsi ngan korang cinta baru aku. heeee :P





hehehehehehehehehehehehehhehhhehehheh... gedik kn? haruslahh... haha..
next time aku citer lagi pasal beruang panda aku ni ye. bye ols!

mish my panda bear :(

07 September 2011

raya!! raya!! raya!!! >> from kelantan to pahang..

ok, aku malas nak cerita banyak. korang tengok gambar je la ye. hehe..





raya pertama.. dengan family angkat aku.. they are the best!! seronok raya ngan dorang. dorang dok kat gua musang, kelantan.



ni mak angkat aku n adik yang paling bongsu sekali.. ngan ervina, roomate aku.



ni beraya kat rumah kawan wani..




kat kuala lipis, pahang.. umah nenek wani 






mandi manda di sungai yu =)










pergi ke terengganu pada hari raya ke 3, rumah bakal kakak ipar wani. pergi beraya sambil tetapkan tarikh perkahwinan abg wani. then pergi kuantan utk beli barang2.. hehehe.. tengah hari raya ke 4 baru sampai kat gua musang..


itu sahaja utk tatapan anda sekalian. hehe..babai...camat hari raya!!

17 August 2011

Wordless Wednesday #1


16 August 2011

akhirnya aku berjaya apdet blog lagi

tajuk takleh blah kan. hehe.. pekaba korang semua? sihat tak? posa tak? kepada rakan-rakan blogger yang berpuasa, selamat berpuasa ye! aku terasa gak nak join kengkawan aku posa tapi tu la.. aku kan under medicine so takleh la nak puasa. hari sabtu lepas aku  try puasa. berjaya ok!!! tp malam tu aku gatal2 sebab tak mkn ubat. huhuhuh...

tapi kan time join dinner ngn member buka posa, mkn mengalahkan org posa! ahahah.. tak heran.. sbb ada member rajin turun g bazaar ramadhan kat seri muda, so aku rajin kirim kat dia. tp now cam muak lak aku tengok makanan2 ni. over makan kut. huhu

now aku dh masuk sem 5 kat sini. pointer utk sem lepas adalah sedikit membanggakan. hehehe.. thnx GOD xde mengulang pape subjek. mekasih kat para lecturer aku. mekasih sangat2. masuk sem ni, subjek yang perlu diambil adalah kurang sedikit dari sem lepas. sem lepas amik 8 subjek termasuk subjek teras. sem ni xde subjek teras dah (yahhhoooooooo!!!!!!), so hanya ada 5 subjek sahaja. tp tu pun macam nak mati ok study. nama pun belajar kan. hukhuk..

kawan2 cam biasa cuma semenjak kebelakangan ni ada berlaku kekacauan sikit. huhu.. aku pun tak tahu la.. tak paham aku kenapa dorang ni nak dengki2 sesama sendiri. suka cari kesalahan antara satu sama lain. aku cakap awal2 aku tak sebelahi sape2 pon. sebab sama2 keras kepala kan. so baik aku diam je. walaupn kadang2 aku rasa mcm tak tahan je,rasa nak jerit je....tp tak mampu. tak terkata. so pendamkan walaupn x elok. ada aku kisah?? heheheh..

takde cite yg best pun kan. hehehe... o ye, raya tahun ni aku balik umah roomate aku wani. cuti mid sem lepas pn aku balik umah die. hehehe..best woo.. xtau la aku ade apdet ke tak. kalo takde, raya ni, aku apdet la. babai~~

02 June 2011

aku tak taw nak letak tajuk ape entry ni ~~

aucakkkkk!!! terkejut tak? terkejut tak?? cakap terkejut cepat! heheheh... lama kot tak apdet. ai sekarang ni tgh bz ready untuk final exam. ye...final exam. dan hari itu jatuh pada 6 jun 2011 bersamaan hari isnin minggu depan!!! serius nebes!!!!!!!

dalam keadaan nebes, ai juga rasa agak sedih sikit. tak banyak, sikit je. sebab?? aku tak dapat balik untuk celebrate hari gawai tahun ni..uwaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! serius sedih dowwwhhhh... aku diam je time my mom call cakap yang die ngan my younger sis dah buat rambut untuk gawai ni. curl uuuuuuuu!!!! awwwww!!! sangat jeles ok!!! and semua kazen2 aku dari arab balik malaysia untuk hari gawai. dorang cuti summer sekarang ni. huhuhuhu!!!!

anyway, itu tidak melunturkan semangat ai untuk terus berjuang kat tanah semenanjung ni. carry mark semua subjek dah kuar. thnx GOD coz carry mark ai agak mantap. hehehehe... harap2 dapat la lulus exam final ni.
abis je final exam ai akan balik ke sarawak! tiket flight semua dh beli. aku rindu giler ngan family aku. ngan mr. luv gak. tentu dia tengah enjoy sakan kat kampung sekarang ni. huhu..

takpe la. aku rasa itu je kot aku nak cite. nanti ada masa aku apdet lagi. kat bawah ni gambo latest aku. tp dah edit la.hehehehehe...layannnnnnn~~~~