LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

19 September 2010

aku yg tension

akhirnya, entry pertama selepas bercuti panjang.
tak la panjang sangat kan.heeee...
aku skrg ni tgh geram ok..
gerammmmmmmmmmmmmmm sangat.

kenapa?? 
well, draf entry aku berlambak tp tak dpt update 1 pon.
sebab??
aku tak dpt upload gambar....
sengalllllllllllllllllllllllllllll je aku rasa.

byk aku nak share ngan korang apa yg aku buat masa cuti ni.
tp tu la, takde gambar.
nak buat entry tanpa gambar takut korang boring baca lak
ye la entry panjang berjela merapu apa ntah kan.

masalah bkn pada gambar.
gambar semua ok.
bila nak upload tu....
lambat gileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
dah tu bila dh tggu sejam 2, tup tup error lak kuar.
cheese dale betul kan..!

so terpaksa la korang baca entry merapu aku ni.
dah la takdak gambar, merapu lak tu!
rasa nak tempeleng diri sendiri 44 kali.

jadi, siapa yg harus dipersalahkan?
mereka dan keluarga mereka..

apakah????

apa2 pun, mekasih ai ucapkn pada yg sudi BW kat blog ai ni masa cuti.
seronok ye beraya? mesti seronok kan.
banyak dapat duit raya?
ke banyak bagi duit raya?
ehehehe... kalo byk tu, hulur2 kan la kat ai ni.

ai tak pergi beraya tahun ni sbb balik kpg.
nak pegi umah kwn tak sempat lak sbb aku rush balik kuching.
and dia pn cuti 2 hari je.
sadis kan?

tiba2 rindu ngan kawan2 time skolah menengah dulu.
kalo time raya mesti konvoi ramai2 beraya kat umah kengkawan.
adehhhhhh...

*RINDU MODE*

5 comments:

ScoTTisHioR said...

lepas cuti panjang, kena kerja keras..:)

izee said...

raya sesungguh xpe..raya ttp raya..izee pon tgh mode raye lgg..huhuu

Tomato Gurl's Life said...

selamat hari raya..jayne..laptop cik tom prob xley tgl jejak kat shuoutmix..wah cantik la layout baru ni..purple biru..suka3...header baru pun cantik...1lg cik tom tgk kat entry 80's tue cantik la watermark jayne cam mana buat erk??

suziesanji said...

sama la.. masa raya haritu, tenet memang ngok ngek.. xleh updet belog pun.. so sekarang banyak entry beratur untuk dipost..

soffya cik bulan said...

mood ry dh hbis blum ni..he

rajin2 dtg blogshop akk, tgk2 shawl cantek2 pesen2...=)