LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

03 September 2010

award lagi!!!!

:36:
miahahahahah!!! sgt gumbira ok!!dapat award lagik!!
yihaaaa!! yabedabeduuuuuuu!!!

oopsss...terover lak ye..
ok, stret to the point.
dapat award ni dari cik tomato.


:20:
mekasih ye cik tom sbb sudi bg award ni kat kiter.ai syg u lebih la cik tom..hehehe..

ok... ini adalah award nye.. award cute blogger!!
ohh... adakah aku kiut?perasan kejap.heee...


1. Apa nama blog & kenapa letak nama tu?

Nama blog : Life As A T.E.E.N.
Sebab : TEEN = remaja, aku ialah remaja.aku kongsikan hidup aku sbgai remaja ngn korang.

2. Jelaskan kenapa anda boleh dapat idea nak letak nama URL blog anda.

kalo korang baca blog aku ni, korg taw la jayne tu aku, dean tu mr luff aku.4ever tu takyah citer la.takkan tak taw kot?


3. Bila blog anda mula beroperasi.

December 2009


4. Siapa follower pertama anda?

lupa ekk..mls nak godek2 balik.heeee...




5. ucapan kepada si pemberi award..

mekasih cik tom bg kite award ni..len kali bg la lg k.hehehe



6. tag 9 orang yang anda rasa patut dapat award nie

ola oli

izee

azuin

suziesanji

leslie

cik puan masmurni



gemokpendek

tiefazatie



so..pada sape2 yg ditag tu, amik la ye..
kalo taknak pn takpe.
yg tak ditag tu kalo nak, sile2 la amik.
tp jgn lupe kasi tau k.
so senang la aku nak tag korang lak pasni.
heeee...


:39:


1 comment:

Tomato Gurl's Life said...

sama2 yunk..tengs jugak sudi amik tau..sayang kamoo :)