LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

22 September 2010

Day 02 - The meaning behind your blog name

ngeee.. aku masih gigih berusaha lagi untuk menyahut cabaran 30 hari ni.hehe.. untuk hari kedua, cabarannya nya ialah erti/maksud di sebalik nama blog anda.




so nama blog aku LIFE AS A T.E.E.N. dok tersergam indah kat atas tu ha. kenapa aku pilih nama ni utk blog aku? because im a teenager. sebab aku adalah seorang remaja. teen tu maksudnya remaja kan. tak puas hati sila rujuk kamus.

mula2 aku berkecimpung dlm dunia blogging ni dulu punya la banyak nama yg aku dah taruk utk blog aku ni. last2 aku tertarik kat nama ni & terus gunakan sampai sekarang. nanti bila dh kawin aku letak nama life as a wife pulak. dh tu dpt anak letak life as a mom. dpt cucu letak life as a granny.hahahahah! future tu bebb! kene fikir gak kan. ye la tak selamanya kita akan jadi remaja ni. ni baru tahap remaja. belum lepas lagi ke tahap dewasa kan.

dlm blog aku ni aku kongsi, aku luahkan semua perasaan, apa yg berlaku dlm hidup aku, apa yg terjadi di sekeliling aku, kisah family aku, kisah cinta aku..pendek kata semua pasal aku lah. takde kena mengena dengan org lain melainkan aku sorang je.

hehehe.. tu la kisah di sebalik nama blog aku ni. simple tp padat..ecehhhh.. korang mcm mana lak?

2 comments:

Nobita Sensei said...

saya pun masih lagi muda remaja~

Tomato Gurl's Life said...

haha..cik tom masih remaja..kui3..