LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

13 October 2010

WAJAH BARU BLOG HAMBA

blogger-emoticon.blogspot.com

akhirnya setelah bertungkus lumus buat make over untuk blog aku ni, seperti mana yang korang lihat sekarang ni..ini lah hasilnya. sampai pening2 dan berpinar - pinar mata aku dok mengadap lappy je hari ni. mata pun dah makin rabun.



selalu blogger lain ambik masa 2 3 hari or 2 3 minggu or 2 3 bulan kot nak make over blog dorang. ye la.. ejas sana ejas sini. makan masa tu. tapi aku amik masa sehari je. bukan bajet perasan bagus..tidak sama sekali. tapi buat cincai je.huhu. tak la cantik mana pun. tapi lebih berseri dari sebelum ni.hehe. berseri sangat la tu. dah la demam, aku tetap gagahkan diri gak edit sana edit sini.

over all, blog tetap purple seperti sebelum ni. nama pun dah fanatik kat purple. so memang tak boleh blah dari purple. kalau rasa2 sakit mata tengok blog purple aku ni, minta maaf la ye. komen atau cadangan korang untuk memperbaiki blog ni amatlah dialu-alukan. mana yang kurang atau terlebih tu bagitahu la ye. mana la tahu, blog ai makin berat ke.. lambat loading semua.. nanti aku boleh ejas.

credit to:
huda luna
blogbulk

2 comments:

Tomato Gurl's Life said...

blog ni makin cantik..
purple suka sangat..
loading ok je.. :)

jayne said...

@cik tom : tau cik tom suke papel kan.hehe..