LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

14 October 2010

nak bayar hutang

amacam tajuk kat atas? bikin saspen tak? heheh.. saja je. aku ada la berhutang 1 2 award ni. nak langsaikan hutang ni. kalau tangguh lama2 takut lupa pulak.maklumlah... aku ni banyak makan semut time kecik2 dulu.

award kali ni dari cik tom ku sayang. memang sayang sangat ngan cik tom ni. sebab dia banyak dah bantu ai dalam usaha mencantikkan lagi wajah blog ni. taknak cakap banyak..jom layannnn..



Online Best Friend Award


1. Write 5 interesting facts about the person who gave u this award.

- yang aku tahu beliau suka tomato.sama ngan aku gak.
- yang aku tahu lagi beliau suka warna papel.cam aku gak.
- seorang yang sangat peramah. tak percaya g lah kenal2 ngan beliau.
- tak kedekut ilmu. tengok blog dia banyak tutorial. aku selalu minta tlg beliau secara personal.
- single lagi kot...hehehe.. single ke cik tom? ngeee...


2. Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby.

- peramah, suka shin chan, perasan comel, fanatik papel, suka tengok laki hensem tapi bf sendiri cari yang huduh je, suka cuba benda baru, love speedy, masih layan komik & kartun, suka tengok benda2 comel, suka dengar lagu kuat2.


3. Pick your most 10 deserving recipients & describe them.

nak pilih sapa? adeehhh...

- suziesanji : minat anime ni. tengok nama pun sanji kan.
- kak ellen : blogger yang memberi inspirasi pada ai
- azuin : antara blogger awal yg follow blog ni
- kak deem : blogger sabahan yang comel. tapi comel2 pun garang tau.hehe.. jan mara aa kak deem.
- angahsayang : haaa.. pasni jen nak tag angah byk2.hehe
- araaz: follower baru ai.
- masmurni: follower ke 50 blog ni
- izee : kawan blogger yang setia membaca blog merepek ni
- nadia : blogger comel + comot.hehehe
- kie-yu : blogger rajin bagi komen :)


haaaaa..dapat gak pilih 10 org blogger.melilau mata cari ni. yang lain kalau nak award ni, amik la. ai tak kisah pon.

blogger-emoticon.blogspot.com

7 comments:

Kie-yu said...

hiksss
kembang semangkuk ai bce statement tu
macey yunk
jap g ai amek eh
bnyk utang gak nih :p
sigh~

Ellen said...

huhu...TQ dik...akak pn ada hutang juga..tak per nanti akan buat sebentar lagi..ahhahaa...

jayne said...

@kie-yu : takpe.. masuk buku 555 je dulu.hehehe

jayne said...

@kak ellen : takpe kak.buat slow2 ye. :)

Tomato Gurl's Life said...

tenkiu2 for the promotion..still single..sapa2 berminat boleh isi borang..miahaha~

sayang jayne ketat :)

jayne said...

@cik tom : hohohoho... buat iklan la cik tom oii.. senang org nak isi borang.hehe

deem said...

hihihi...makaceh dik.akak terima dengan penuh bangga ni....:D
nti akak publish ea...