LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

13 October 2010

biar gambar bercerita

mula2 aku nak minta maaf la kat kawan2 blogger sekalian sebab dah sehari 2 ni aku tak buat BW kat blog korang. ada gak singgah 2 3 blog tapi dengan keadaan aku sekarang ni aku memang tak larat dah nak on9 mengadap lappy aku ni. demam yang teramat.huhu..

pada entry aku yang sebelum ni aku ada bgtau kan yang sepupu sepapat aku berkunjung ke rumah aku. jurugambar tak bertauliah kami pada hari tersebut ialah sepupu aku yg berusia 8 tahun iaitu KEN. betul ke 8 tahun? haha.. aku pun tak sure la. jom layan gambar2 kat bawah ni.



haaa.. ini aku, remy dan yang kat belakang tu nampak mata sebijik je ialah KEN. masa ni aku yg amik gambo.


ooppsss.. tgh layan blog.hehehehe..


aksi gila dari remy. baru pandai bercakap. heheh..


thanks to ken. tibe2 rasa lawo lak gambo ni.ekekeke..


adik bongsu aku.. WAN.


rupa sebenar si jurugambo.hensem tak? hehe.. gigi takde mana nak hensem..adehhh..



abaikan jejaka2 yang tak pakai baju tu. hehehehe..


ni GIA, kakak kepada remy & ken. baju kuning tu adik aku. org sibuk kat dapur dorang pun nak menyebok gak.


remy konker semua. lappy, kipas dan hp.


ini lak TERA. kakak no 2 kpd remy & ken.


mengantuk ke remy? asal mata nampak stim?heeeee..


wlpn sibok wat air tp tetap gak nak bgambo.kata glemer kannn.. :P


tak tau apa motif amik gambar ni.


aksi manja bersama KEN. sebenarnya dia manja2 ngan aku sbb nak ajak jalan2 naik motor.ngeeee...

haaa... tu je la. ada lg gambo sebenarnya tp tak larat nak aplod semua. ni je la ye. nanti boring lak korang baca.


kalau aku dah sembuh nanti aku akan balas kunjungan korang kat blog aku yek..

1 comment:

Tomato Gurl's Life said...

gambar sensored byk ni..hehe...

get well soon dear ;)