LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

26 October 2010

TENGAH DOWN

blogger-emoticon.blogspot.com

maaf ye kawan-kawan. korang rajin je blogwalking blog aku tapi satu apa pun aku tak update. aku baru je online hari ni. sempat juga la membalas kunjungan blogger2 yang dah singgah kat blog papel aku ni.

kalau baca kat tajuk di atas tu, ye memang aku sekarang tengah down dan itu la punca aku tak online untuk beberapa hari ni. sekarang masih lagi dalam mode down tapi aku tak nak bagi blog aku berhabuk sebab aku malas nak vakuum.

sebab aku down? aku tak bersedia lagi nak share kat sini. sekarang tengah layan perasaan sorang2. haha.. sadis kan.? apa yang boleh aku cakap, sekarang ni aku ada masalah dengan mr. luff aku. itu je yang boleh aku cakap.harap2 dapat setel problem ni sebelum hari jadi aku bulan depan.

ok.. itu sahaja buat tatapan korang untuk kali ni. nanti kalau aku dh semangat balik nak blogging aku kasi post entry yang kaw-kaw punya ok!


:47:

2 comments:

Ellen said...

Jangan down sangat ya..kena kuatkan semangat..hidup perlu diteruskan sampai ke akhirnya...Jodoh pertemuan semua di tangan Tuhan...

Tomato Gurl's Life said...

jgn down jayne..u always have firend to share something k..i'll always support u:)