LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

19 October 2010

GOLDEN BLOGGER AWARD

blogger-emoticon.blogspot.com
sorry ye kawan.terkena sampuk agaknya.wahahahaha.. sila boring sebab entry kali ni entry award lagi. tapi aku kena publish jugak sebab award kali ni spesel sangat. tengok tajuk kat atas pun dh tau. award kali ni aku dapat dari blog tegar sabah.sapa lagi kalau bukan kak ellen.hehehe.. terima kasih ye kak bagi award cantik ni. suka sangat....




atadaaaaa... cantekkkkk kan? cepat cakap canteekkk.heheheheh.. well, award ni kene tag kat 10 org.huhu. nak tag sapa??????? korang kalau nak amik la ye. aku ikhlas bagi ni. sila ambik cepat!

2 comments: