LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

08 December 2010

website best !!

 http://www.emocutez.com 

hai semuaaaa... apa khabar hari ni? sihat ke? tak sihat jangan lupa makan ubat tau. kalau rasa keadaan tu kritikal sangat, pegi klinik or spital. jangan nak suka2 dok mengadap lappy or pc tu. pegi tido. hehehe.. 

okeh, hari ni aku nak share satu website yang best ngan korang. sapa2 yang dah tahu kewujudan website ni, pegi main jauh2 ye. website ni bagus dan senang digunakan untuk sesapa yang kurang mahir guna software macam photoshop dan yang sewaktu dengannya. nak tahu website apa?? tengok gambar kat bawah ni. kalau nak tahu website apa, sila la klik gambar ni.


nak guna website ni senang je. tak perlu register apa2 pon. janji korang ada gambar yang terang. dan gambar tu mestilah gambar orang. gambar rumah taknak. orang atau haiwan kot boleh. yang penting gambar orang tu mesti nampak muka. lebih jelas lebih bagus. kalau nak jelas, guna gambar paspot korang. haaa... dah tentu jelas kan. 

senang je nak guna ni. dia akan bagi korang pilihan template gambar yang korang nak guna. lepas pilih template, upload gambar korang or sesapa. lepas upload, otomatik dia akan detect muka korang dalam pic yang korang dah upload tadi dan letak kat template gambar yang korang dah pilih. lepas tu korang boleh ejas sendiri gambar tu untuk sesuaikan dengan template.

macam-macam jenis template ada disediakan untuk korang pilih. nak jadi hero or heroin movie boleh, jadi artis boleh..nak jadi avatar pon bolehhhhhhh.... nak masuk magazine pun boleh. kat bawah ni aku tunjukkan hasil yang aku dah buat dengan gambar muka aku sendiri. hoho.. bajet nak jadi blonde gini la jadinya..





nah..nak jadi avril lavigne pon bolehh.. takyah susah2 nak kaler2 rambut tu. hehe.. tunggu apa lagi?? nak jadi james bond dan monalisa??? sila la pergi ke website seenow dot com. dijamin puas hati! 

http://www.emocutez.com

2 comments:

ayie said...

lepas ni tak payah susah2 nak edit pakai photoshop..hahaha.. :)

http://ayieslife.com

jayne said...

@ayie : tau takpe. semudah abc je :P