LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

22 December 2010

Day 21- A picture of something that makes you happy

kalau korang godek2 entry aku yang lama2, mungkin korang tahu, selain peminat tegar warna ungu, aku juga peminat tegar kartun crayon shin chan. walaupun aku jarang mention kat blog ni yang aku minat shin chan, tapi aku memang minat gila tahap dewa dewi kat shin chan nih. tiap minggu tengok. kalau miss, kompom meraung macam org gile. haha!

koleksi komik shin chan aku memang banyak. tapi segan nak tunjuk kat korang. hehe.. kalau aku sedih2 kan, or boring2.. aku baca komik shin chan! gelak sorang2 sampai my mom cakap aku gile. hehehe.. pendek kata kalau ada komik shin chan, hidup aku ceria! ahahaha! cam budak2 kan. 

cakap la apa korang nak cakap. umo dah nak masuk 23 tapi perangai cam budak2. mr. luff pon salu cakap macam tu. kalau dia sms aku pada malam hari sabtu, kompom dia tanya.. " tengah layan shin chan ke??" .. hehe. memang dia tahu kegemaran aku neh. tu yang sayang dia lebih tu.




pernah suatu ketika, aku lepak kat rumah sewa mr. luff. masa tu kan cuti sekolah. so ada la dorang tayang katon shin chan ni kat tv. masa aku tengah cari siaran yang best2 tu,, tetiba lak ternampak shin chan. aku apa lagi...lekat terus la kat shin chan tu. sampai mr. luff panggil ajak makan pon aku tak perasan. dia boleh geleng kepala je tengok aku. dia kata dia ingatkan aku gurau je bila cakap yang aku fanatik shin chan, tapi dah terbukti dah sekarang neh yang aku memang minat shin chan. nasib lahhhh ko dapat awek gile katon ni kan. hahaha..



12 comments:

AesyaZealous said...

suke shin chan gakk!!

Wan Gerrard said...

hmm shin chan ea, die memang gile2 skit =P

jayne said...

@AesyaZealous : tak sgka ada gak yg suka shin chan. shin chan itu comel wlpn kekadang menyakitkan hati.hehe

jayne said...

@Wan Gerrard : bkn gile2 sikit, tp gile byk! haha.. sape tak tahan, abis lahhh.... :P

keunggulan wanita said...

Aaii...ingat bebudak je yg suka Sin Chan...anak seriwangi pun suka gak...tgk tv tiap sabtu tu....umur macam kamu jugaklah...hee...

Aulia Souvenir said...

betul betul betul,saya jug suka gambar lucu ,film kartun,pokoknya yang lucu lucu

PuPeL said...

waw!!!

p/s : mengapa saya tak leh tinggalkan jejak di shoutbox kamu? sOpsOp...

jayne said...

@keunggulan wanita : hehehe... boleh buat release tension kot sbb tu suka :P

jayne said...

@Aulia Souvenir : :D

jayne said...

@PuPeL : awww... nnti jen cek yee..kut2 poblem s/b jen tu. sori banyak2. tq sudi sggah baca entry jen :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahhh...banyaknyer sin chan
MY RECENT POST : Comic-Fiesta 2010 Hangat!!

jayne said...

@.::: Princess MOMOY :::. :: itu baru sikit je jen tnjuk. hehe.. ada byk lg, pnuh meja ngan komik shin chan je smpai mak bising2. huhuh..