LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

09 December 2010

contest bilangan paling ramai dalam satu

aku telah dijemput oleh saudara fathaka untuk join contest kat blog beliau. nama contest tu contest bilangan paling ramai dalam satu. maksudnya korang kena tepek gambar yang mempunyai paling ramai orang dalam gambar tu. tapi dalam gambar tu mesti ada muka korang. tak nak cakap banyak, gambar di bawah adalah gambar yang aku pertaruhkan.



gambar diambil pada tahun 2008. ni gambar atlet2 yang mewakili INTRIM dalam sukan SWiT. dalam gambar ni ada 108 orang. itu yang aku kira lah. tapi tuan contest tolong kira sekali lagi takut aku salah kira. kalau korang nak join dan nak tahu syarat-syarat contest ni, boleh klik banner contest kat bawah ni. tapi sebelum tu aku nak tag nadia, pupel dan zuhanis.



 TARIKH TUTUP : 1 JANUARI 2011

6 comments:

zuhanismohamed said...

nampak best..nak join lah..tq tag..hehe

jayne said...

@zuhanismohamed : laju je kamu dh buat ek.. hehe.. ganbate!!

Cik Tom said...

good luck dear..lama giler xjenguk sini..semoga sihat ye..thanks for the wish :)

jayne said...

@Cik Tom : mekasih cik tom. ^^

Mohd Hafiz said...

harap2 boleh menang.. amin... :)

PuPeL said...

mari joint GA anjuran pupel di sini : http://pupel.blogspot.com/2010/12/pupel-liyana-giveaway.htm