LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

23 December 2010

terima kasih encek nuffnang!!!

kalau korang perasan, aku tak pernah buat entry berkaitan dengan nuffnang or BE or trafik. sebab aku jarang dapat BE from nuffnang. kalo dapat pon..jarang2 je bak kata p. ramli. dalam 2 3 bulan ada la 1 BE..macam tu je la aku. trafik pon bukan tinggi sangat. nak kata sederhana pon tak. memang low la trafik aku. orang dapat 400 - 2K trafik satu hari. ada yang dapat lebih. aku dapat 100+ je seminggu. sadis kan? hehe.. tapi aku tak kesahhhh.. sebab tujuan aku berblogging cuma suka2 je. orang nak baca atau tidak, itu terpulang. yang pasti aku sendiri tulis, aku baca, aku puas!

sebenarnya bulan ogos aku dapat 2 BE dari nuffnang. tapi cepat je BE tu jadi ME. huhu... sabo je la. november juga dapat 1 BE tapi sama juga, cepat je jadi ME. bulan ni aku dapat 1 lagi BE dari AMP KK. harap dapat bertahan lama la BE tu. aku selalu jenguk2 baca2 kat entry orang lain, berkoyan dapat BE. ada yang dapat sampai 20 BE sebulan. hebat nyeeee... nak kata jeles tu memang ada tapi diam je la. buat apa nak dengki ngan orang pulak kan.


so, kat atas ni adalah BE yang aku dapat dari nuffnang untuk bulan ni. mekasih ye encek nuffnang. sayang kamoo. walaupun tak pernah buat entry utk nuffnang, tapi nuffnang tetap di hati aku. cewahhh.. bodek jap aa..


yang ni pulak trafik blog aku untuk bulan ni. sikit je. tapi terima kasih buat kawan2 blogger yang sudi mengunjungi blog ungu aku ni. mekasih sangat2. sayang korang kuat2 tau. muahhhhhhhhh!!!!!!

3 comments:

Aizuddin Hanis said...

xpe..jom kte up kn traffic..

follower 156...follow balik er..

jayne said...

@Aizuddin Hanis : mekasih bebanyak ye..nanti jen folo balik :)

zuhanismohamed said...

same lah..sy pun trafic satu hari berapa kerat je..lagi lah seminggu..hee