LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

10 November 2010

Day 10- Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad

masih dlm mode cabaran 30 hari. cabaran kali ini ialah tentang lagu yang aku dengar di kala mood happy, sad, bored, hyped & mad!! untuk pengetahuan korang aku ni ketinggalan sikit kalau bab2 latest songs ni. org lain dah 2 3 bulan layan lagu baru, aku baru nak layan hari ni. macam tu la.huhuu.. so kat bawah ni aku senaraikan lagu2 yang berkenaan :-

1. Lagu dikala hati gumbira :
  • aku layan apa2 je lagu. lagu korea, lagu hindi, lagu metal pun layan gak. yang pasti lagu yang boleh bikin goyang kepala atau boleh buat aku nyanyi sama. so far lagu2 yang aku layan sekarang kalau lagu korea aku layan lagu Miss A, f(x), shinee, super junior, narsha dan yang sewaktu dengannya. lagu omputih lak mcm lagu rihana, lady gaga, evanescence, green day, muse, kelly clarkson, skye sweetnam. kadang2 aku layan gak lagu2 otai macam suede, SOAD, offspring, eagles,  red hot chilli peppers..heeee... kalau local pulak macam azlan & the typwriter, faizal tahir, alya, black, adibah nor..dan yg sewaktu dengannya jugak.. mak aihh..jauh pulak melalut ye. hehehe..
2. Lagu dikala hati sedih :
  • kalau hati sedang sedih atau gusar haruslah dengar lagu jiwang2 jugak kan. aku suka layan lagu ari lasso yang bertajuk hampa kalau tengah bajet sedih.hehe.. or lagu2 sheila on 7. aku dari dulu smpai sekarang memang minat S07 ni. atau lagu hurt nyanyian christina aguilera..tangkap leleh wa cakap luuu... hehehe..
3. Lagu dikala bosan melanda :
  • haaa..kalau bosan2 aku akan dengar lagu2 yang boleh bikin hati gembira tu haa.. hehe. dapat nyanyi sama2 or angguk2 pale ke. yeah2!!
4. Lagu dikala naik kepala :
  • kalau yang ni suka dengar lagu2 metal or keras2 sikit. buat angguk2 kepala lagi or lompat2. lagu techno ke org dangdut..perghhhhh.. layan dangdut siott.hahahaha.. goyang inul ke.ehehhehehe.
5. Lagu dikala marah :
  • yang ni aku tak tau. tak pernah lagi aku marah terus buka lagu. selalu kalau aku marah, aku diam je or tido.lalalalala... 

itu saja lahh.. sekian.

1 comment:

Kie-yu said...

lagu makying suke tak?
hehe :)