LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

18 November 2010

AKHIRNYA!!!!!

yay!!! akhirnya lappy aku dah kembali sembuh!!! yihaa!! lepas ni boleh la on9 sampai lebam! naik pening otak aku ni bila si lappy bikin masalah. dah format balik. tak nak install bende macam2, tak nak kasi berat lappy. install yang perlu je. so far semua dah install kecuali adobe photoshop. sebab aku tak jumpa software tu. adehhh.. ni satu masalah. banyak2 software, photoshop ni la nyawa aku. yang lain dah setel. tinggal yang ni je.

macam mana la aku boleh lupa nak copy software tu dalam pendrive bervirus aku tu. dasar makan semut banyak..ni la jadi nya. memula nak format lappy ni memang pening otak sebab ada sesetengah driver aku tak compatible (compatible ke? sila betulkan kalau salah ye :D ) dengan OS yang aku install. aku ingat driver aku dah out dated. hehe.. cek sana cek sini rupa2 nya version OS aku tu yang dah out dated. nasib baik ada spare OS lain. 

pastu terus upgraded g windows 7. dan tadaaaaaa!!!! kat bawah ni la hasil nya. aku cukup puas hati!!!




masih suci lagi murni ni. belum simpan apa2 lagi. cuma install software sikit2 je macam youtube downloader, FLV player.. gambar dokumen semua belum pindah masuk lagi. biar je dulu. so gambar takde watermark. huhu.. 

ok la. ni apdet ni je sebenarnya. tengah hari nanti nak balas kunjungan rakan-rakan yang dah berkunjung  ke blog selekeh ni. hehe.. babai!!!

3 comments:

izee said...

wahhh pasni datingg cm beklangkas ngan lappy je laa ek..hehee

jayne said...

@izee : a'ah.. berkepit je ngan lappy ni. hehe

sop said...

sop pun mmg suka pakai w 7