LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

30 August 2010

tgh berfikir

hurm... aku tgh fikir2 ni..
rasa cam nak tuka blog template aku ni.
nak wat sendiri..
hahaha.. dtg penyakit rajin pulak.

blogger-emoticon.blogspot.com
tp takde idea nak wat design.
malashhhhhh....


blogger-emoticon.blogspot.com
okkk...korang leh kasi idea ke nak wat bende ni?
tulun ye.

blogger-emoticon.blogspot.com
tp jgn la lebeh2 lak..
aku neh bknnye pro sgt pon bab2 design ni.
takat basic tu aku reti la kan.

kalo tak sia2 je encik azwad ajar aku web design dulu.
nak kene ketok ngn spanar ke apa?hahahahah

blogger-emoticon.blogspot.com

2 comments:

Tomato Gurl's Life said...

sori tak tau la dear..tp tgk blog ni dah cantik..nak ubah pe lagi??

gnesop.com said...

background agak slow utk load, mungkib saiz besar sgt..
template dah cantik ape..