LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

26 August 2010

konvo! konvo! konvo!

beberapa hari yg lepas aku dpt satu pggilan.
nombor yg sgt aku kenali..
mana lg kalo bkn intrim punya nombor.
so adalah berdebar2 bila jwb call.

pemanggil adalah perempuan.
tak kenal sapa sbb x penah dgr sora die.
myb staff baru kot..
so adalah nak kompom sama ada aku akan hadir utk konvo pada november nnti.

memule dulu mmg dh decide taknak pg sbb aku dh amik sijil aku.
tp aku ttp la tnya die gak boleh ke aku pegi sbb dh amik sijil kan.
so die cakap akan kompom lg dgn pihak atasan.

so 2 hr lepas adalah call aku balik.
dia cakap yg aku amik adalah SKM aku.
ada 1 lg sijil aku perlu amik iaitu sijil kejuruteraan aku.
waaahhhhhh.. semangat tau dengar.
so kompom pegi.hhahahaha..

blogger-emoticon.blogspot.com

konvo adalah kat miri.. oohh..
tak sabar nak jumpe kawan2 lama yg lain.

blogger-emoticon.blogspot.com

tp tak sure family pegi sekali or tak
sbb masa tu belum cuti skola lg.
so aku plan2 kalo fmly tak dpt pegi aku nk ajak mr. luff pegi sane.

blogger-emoticon.blogspot.com

bkn ape kat miri la kami bertemu buat kali pertama.
hahaha.. sile muntohhh...

blogger-emoticon.blogspot.com

aku akan paksa beliau amik cuti!
tak kire! mst pegi jugak teman aku!!!
paksa tau.. sgguh kejam!!

blogger-emoticon.blogspot.com

oohhhhh... tak sabar...
bila la bulan november akan menjelang nihh..
tmbah2 lg bulan kelahiran aku.
hohohohoh.....

* tak sabar mode*

blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

suziesanji said...

selamat berkonvo =)
tak sabarnye nak abiskn study, nak convo jugak =p

jayne said...

mekasih suzie. :D

apik pehe said...

tahniah untuk awak..

jayne said...

mekasih apik :)