LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

23 August 2010

sangat hebatttt..!!


td aku check blog mcm biasa..tgk kat shoutmix kot2 ada yg singgah kan.
then nmpak ada sorg blogger sggah blog aku.
so haruslah jenjalan g blog dia pulak.

blog dia adalah pink the color..so cute dgn hello kitty semua.
jadi jenjalan baca entry yang menarik hati.
ohhhhh... rupa2 nya kakak ni baru 2 bulan berblogging.

ooohhhhh... terkejut lagi.. follower adalah 500+ ok!!!
bagi saya itu sangat hebat! haruslah rajin berblogging kan!!
aku melopong macam biasa  tgk follower die yg byk tu.

well.... kakak tu ialah ellen, seorg blogger dr sabah.
sgt salute ok..
maksud aku org yg dh b'blogging bertahun2 follower ada yg 800+, 1k pn ada kan..
tp sgguh tak percaya bila dpt tahu yg kak ellen ni baru 2 bulan dlm dunia blog!!
harus tiru macam dia..

yang penting usaha kan.. ooohhhh...
mesti rajin blogging..HARUS!!!
tgk la skrinshot kat bwh ni..















tadaa!! ini adalah blog kak ellen. tp just tayang header je.
nak tgk lebih sile klik gmbar tu ye.

haaa.. ini lak skrinshot pengikut terkini blog kak ellen.
mgkin ckit je bg korang tp bg aku yg baru b'jinak2 ngn dunia blog ni..fuhhh...byk tuuuuu..
dan aku juga harus la mem'follow' kak ellen. heeee...

ok..tu je la ekk aku share ngn korang sumer.
jgn lupa jenguk2 blog kak ellen..

i followwwwwwwwwwwwwwwwwww

4 comments:

FloEllen said...

aduh dik...terduduk, terpeliot ni akak bca...hahahhahaaa.....

berderai2 air mata...aduss!! BTW thks kerana puji2 ni..hehhee...

akak start blogging 18/7/2010..[sebenarnya dah create blog ni since akak mc bljr g...2007 tp setakat buat g2 jer..tak der sorang pon follow....] so means umur blog akak baru sebulan 6 hari jer dik...hehehheee...tak sampai 2 bulan...

boleh akak copy n3 adik n publish kat n3 akak ker..hehhehe...TQ

jayne said...

@FloEllen hehe.. boleh je kak. tgk follower kakak ramai. teringin sangat nak follower ramai macam tu. harus rajin blogging la lepas ni.

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

ellen mmg hbt n peramah... percayalah =)

Tomato Gurl's Life said...

so sweet this entry ;)