LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

24 August 2010

hari ini adalah sengal!

sepertimana tajuk di atas, hari ini adalah sengal. 
kenapa? ermmm... tgk la kat bawah neh..

sengal yg teramat okay.. huhu
ingat nak blogwalking tp loading 1 page punya la lama.
then server error lak.adessss...

skrg ni tpksa tahan berahi utk blogwalking *hahahah..sila sepak laju2*
entry ni pon dr pg td aku buat.
bknnya pjg sgt pon tp tu lah... lambatttttttttt!!!!!

so terima kasih la kepada yg sudi menziarahi teratak usang aku neh.
nnti kalo encik berukben ni dh ok aku janji aku akan lawat blog korg lak k.
kepada yg baru follow aku tu, terima kasih byk2..
kerana sudi men''follow'' blog aku yg tak seberapa ni.
ini yg buat aku smngat nak b'blogging neh.

i followwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww...

2 comments:

diana said...

sabor..
memng kadang2 saye pun
hadapi masalah yang sama.
rase nak tumbuk je
screen kan..
tapi screen tak besalah..
uh...tido je la..!

jayne said...

tu la pasal diana.
nak on9 pun tak senang
kalo boleh mmg nak lempang je lappy neh tp lappy ai tak bersalah.heee..
nak patahkn berukben neh? tak smpai ati lak..