LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

25 August 2010

kak ellen 1st GA contest!!!!

'Create
Make your own banner at MyBannerMaker.com!


adalah 1st time join GA okay. dan kak ellen  juga 1st time buat GA. heeee...
so harapan utk tak menang adalah tipis.huhuh....
juz nak meriahkn contest kak ellen ni. 

yg lain2 nak join adalah dipersilakan.
cara2 nak join?? akan bgtahu kat bawah ni haa.. jgn risau k..
nak join contest ni cukup mudah & senang.
okay kat bawah ni ada syarat2 dia. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
Syarat syarat penyertaan:-
1.Terbuka kepada semua rakyat jelata di Bumi Malaysia ini….tak mengira jantina….lelaki atau perempuan semua boleh..dan tak kisah lah dah follow Ellen atau tak…Yang dah follow….ok…yang lum follow…silalah follow kalo sudi, kalo tak nak pun tak jadi problem…hehe
2.masukkan juga sticker GA Ellen ni dalam setiap entri kalian berserta dengan back link yer….dan letakkan sticker GA tu di sidebar yer..supaya senang Ellen nak jejak kasih..haha..TQ
3. Meneka umur anak Ellen dalam gambar di atas:-
Cth : Gambar 1 : 5 bulan
Gambar 2 : ??
Gambar 3 : ??
Gambar 4 : ??
dan........ Membuat entri ringkas apa yang terlintas di fikiran anda tentang anak ellen…hehhehe…
4. Tagkan dua (2) orang kawan anda.,,nak tag ramai pun boleh....TQ...
5. Letakkan link contest anda di bahagian komen Entry ini..link yang diletak di shout box atau cbox tidak diambil kesah.
So amacam....boleh ker GA ellen ni...maaflah ya kalo ada yang tersilap ker....just for fun....
ok ..mesti nak tau apa hadiahnya kan.....buat masa ni hadiah tersebut masih misteri..tapi dah ada hint kat stickers tu......akan ada hadiah untuk...
Hadiah Utama ~~~yang dapat meneka dengan betul usia anak Ellen (kalo tak der pun yang hampir2 pun boleh.~~
Hadiah Kedua dan Hadiah Ketiga....
Yang pasti semua hadiah datang dari Negeri di Bawah Bayu....haha..



so itu adalah syarat2 nya..bkn aku yg buat tp kak ellen.eheh..
orait.. memule aku nak tag sapa yer??
pikir..pikir..pikir..pikir...
ahah!!! ok aku tag cik azuin ngn cik suzie
heeee... korg join la k.. mana la tau kot2 dpt..

orait.. so adalah harus teka umo anak kak ellen ni.
  • gambar 1 = 1 tahun
  • gambar 2 = 8 bulan
  • gambar 3 = 3 tahun
  • gambar 4 = 2 tahun

kot2 betul la kan. heheh.. aku agak2 je..
lom ada anak lg so adalah susah nak teka.

bagi aku nemo (ank kak ellen) adalah seorg yg sangat cumillll... geram tau aku nengok.
kalau kat depan aku sah2 dh kene cubit pipi.hehehe..
dan nemo sgt betuah sbb punya ibu seperti kak ellen. 
sbb bg aku kak ellen ni seorg yg kuat berusaha..*ampu sikit kot2 kasi chance menang*
aku doakan agar nemo akan menjadi seorg yg berjaya di muka bumi ini kelak.

oooohhhh... sgt skema tau ayat. tp nak menang haruslah........
yg lain kalo nak join pun sile2 k..

i followwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww......

1 comment:

FloEllen said...

Dik, tq kerana join akak ellen punya GA ya...hehe..harap2 ada rezeki...