LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

13 November 2011

new love has born! x0x0x0x0!

hai uols!! setelah sekian lama tidak update blog, aku nak kongsi ngan korang cinta baru aku. heeee :P





hehehehehehehehehehehehehhehhhehehheh... gedik kn? haruslahh... haha..
next time aku citer lagi pasal beruang panda aku ni ye. bye ols!

mish my panda bear :(

4 comments:

izee said...

hiii!! sepadann dh tu..bl lg?

Khairunnisa' said...

Semoga hubungan kekal hingga ke syurga, insha'Allah :]

Nisa'

Perindu Arjuna said...

ah semoga berkekalan ya !! <3

Coretan anuar said...

Semoga berbahagia dengan Taddy Bear awak tu..

Ambillah masa untuk sama-sama saling kenal mengenali hati budi masing-masing..

Saya doakan semoga hubungan awak berterusan hingga ke jinjang pelamin.. amin.. ;)

Segmen Klik Like/Share dan menang Wang Tunai (klik di sini)