LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

07 September 2011

raya!! raya!! raya!!! >> from kelantan to pahang..

ok, aku malas nak cerita banyak. korang tengok gambar je la ye. hehe..





raya pertama.. dengan family angkat aku.. they are the best!! seronok raya ngan dorang. dorang dok kat gua musang, kelantan.



ni mak angkat aku n adik yang paling bongsu sekali.. ngan ervina, roomate aku.



ni beraya kat rumah kawan wani..




kat kuala lipis, pahang.. umah nenek wani 






mandi manda di sungai yu =)










pergi ke terengganu pada hari raya ke 3, rumah bakal kakak ipar wani. pergi beraya sambil tetapkan tarikh perkahwinan abg wani. then pergi kuantan utk beli barang2.. hehehe.. tengah hari raya ke 4 baru sampai kat gua musang..


itu sahaja utk tatapan anda sekalian. hehe..babai...camat hari raya!!

1 comment:

NURUL AINI NORAZMAN said...

whoaa,.meriah di hari raya,.=)