LETAK LINK KAMU KAT BAWAH NI, NANTI KAMI LAWAT KAMU BALIK YE..TQ

kalau kamu dah follow, sila tinggalkan jejak kamu di s/box ye supaya senang nak follow balik

16 January 2011

minggu orientasi

wahahahahhahah!!! ok, intro yang hampeh. bukan apa..eksaited lebih sebab dapat aplod gambar. hehe. kat bawah ni aku letak gambo2 masa minggu MSK (minggu suai kenal) atau orientasi. aku tak amik banyak gambo sangat. malas le. huhu. jom layannnnnn~~~~~


aku ngan rumet aku. sabahan ne. hehehe.

 ni masa program untuk pelajar non muslim.

 gabriella with ervina

ni semua pelajar2 non muslim. batch kiteorg ada 11 org je untuk perempuan. lelaki ada 21 orang.


ni explorace yang diadakan oleh super senior kiteorg. amik gambar dengan skyhock.

petang2 gi mini gym yang direka khas oleh bebudak kimpalan.





habis dahhhhh. hehehe.... itu je. babai!

3 comments:

Wan Gerrard said...

wah bestnyer gambar2 tu ^_^
good luck ye

jayne said...

@Wan Gerrard : mekasih wak :D

SBC Admin said...

Dah lama tak masuk minggu orientasi.
Rasanya pasal saya dah tua kot. hahahahaha.....

regards:
lunaticg.
Via Sabahan Bloggers Club.